07 de novembre 2010

Visita al monestir de POBLET i la Vila de MONTBLANC
Visita al monestir de POBLET

i la Vila de MONTBLANCdiumenge dia 21 de novembre


El monestir de Poblet va ser fundat per l’orde del Císter l’any 1150.Està situat al peu de les muntanyes de Prades , a la comarca de la Conca de Barberà( Tarragona ) .És un dels conjunts monàstics més important d’Europa .

També visitarem la vila de Montblanc que consta d’un conjunt medieval de gran interès i unes magnifiques muralles .LLOC I HORA DE SORTIDA:

Manresa : a les 8 h. a l’estació d’autobusos de Manresa ( GGC Manresa Alta )

Terrassa : a les 8:30 h. a l’estació d’autobusos de Terrassa (Ctra. De Montcada , 2 )

Barcelona: a les 9 h a l’estació d’autobusos de Sant Andreu Arenal(andana 1) metro Fabra i PuigINSCIPCIONS:

Trucant al telèfon : 667 66 58 97 ( a partir de les 17 h.)

Indicant nom i cognoms ,persones que venen, lloc on agafaran l’autocar i telèfon de contacte.PAGAMENTS al compte de “ La Caixa “ 2100- 3481- 98- 2200042753 indicant nom,cognoms i persones que venen . La inscripció no serà vàlida fins a fer-se efectiu el pagamentPREU :Socis : 5 euros No socis : 10 euros menors de 10 anys . gratisCAL PORTAR : esmorzar, dinar i beguda .Les places per aquesta activitat són limitades.Es prega que les persones que s’apuntin i després no puguin venir ens avisin per tal que el seu lloc pugui ser ocupat per un altra persona. Durant l’activitat és obligatori seguir les instruccions dels guies .Les sortides es fan sota la responsabilitat de cadascú.