03 de maig 2008

SORTIDA AL PARC NATURAL DE SANT LLORENÇ DEL MUNTPUJADA A LA MOLA
L’Objectiu d’aquesta sortida és conèixer una zona de gran bellesa, el parc natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac.
A més de l’excursió i pujada a la Mola (cim més alt del parc natural) es faran diversos actes, a més a més de gaudir de magnifiques vistes, del paisatge i del monestir que es troba al mateix cim de la Mola. Els actes previstos son una cantada a càrrec de diferents cors de l’escola de música del conservatori de Terrassa i encara per confirmar, l’actuació d’un grup senegalès. Acabarem amb una mica de coca i beguda tot gaudint d’una panoràmica esplèndida.

Dia i hora: Diumenge dia 18 de maig a les 9h. (serem puntuals)
Lloc: Estació d’autobusos de Terrassa (Ctra. De Montcada, final de la rambla i molt a prop de l’estació de tren dels ferrocarrils de la Generalitat).
Durada: La durada prevista es de 5 hores, sortim a les 9h i es previst tornar a ser a Terrassa a les 14 h.
Nivell de dificultat: FàcilLa sortida és gratuïta.
Cal portar: Motxilla petita, esmorzar, aigua, gorra o barret, impermeable (si amenaça pluja) i sobretot calçat adequat per caminar per la muntanya.

Com que hem llogat un autobús les places son limitades, així que si vols venir cal que t’apuntis de seguida. Un cop esgotades les places de l’autobús tothom que vulgui venir ho haurà de fer amb el seu vehicle.

Si vols apuntar-te a la sortida, cal que ens facis arribar les següents dades a veupropiaterrassa@gamil.com.
Nom i Cognoms:…………………………………………………………………………………………………………………
Nombre d’acompanyants:………………………………………………………………………………………………….
Adreça electrònica:……………………………………………………………………………………………………………
Telèfon:……………………………………………………………………………………………………………………………